Empä olisi uskonut kuinka vaikeaksi meni näiden korttien teko. Vaikka nyt kun ne ovat valmiina niin eihän se niin kauhean vaikeaa ollutkaan. Mutta kun muistan miten joulun aikaan kiertelin askartelupöytää, kaartelin, ja hiplasin matskuja vaan itse kortin tekoon en kyennyt. Sitten kun urakan aloin niin mikään ei näyttänyt hyvältä, ajattelin jottei tämä ole mun juttu. Vieläkään en ole siitä varma. Vaatiiko sitä liikoja itseltään kun ei oikein luonnostaan meinannut sujua vai mikä siinä takkuili? No, aika näyttää tuleeko vähän lisää vai paaaaljon lisää :).

Tässä ekat tuherrukset:


1194835.jpg

Aloitin ihan sinisestä askartelukartongista minkä leikkasin oikeaan kokoon. Ja se tuntui pieneltä se! Siinä pyörittelin pahvia aikani kunnes silmiini osui maalipurkki, ja aloin vaan sutimaan väriä pohjaan. Annoin maalin kuivua kunnolla ( varmaan viikon!) kun en keksinyt mitä sitten. Pikkuhiljaa uskalsin laittaa kukkatarrat paikoilleen ja siitä sitten tuli idea kukkapellosta , pilvineen ja aurinkoineen.. Mielikuva kortista oli jotain aivan muuta kuin lopputulos :D ! Heh, kyllä tämä voikin olla kuoppaista vaikka materiaalia on pilvin pimein. Mutta mielikuvitusta ei.

1194831.jpg

Nämä olivat huomattavasti helpommat, ja olin tuntevani pientä innostusta ilmassa näitä tehdessäni.Viimeistely ontuu kyllä vielä. Jospa se tästä lähtis, pikkuhiljaa.